fbpx

Fear Factory vender tilbage til Danmark

Det amerikanske band Fear Factory som i efteråret gæstede Danmark på deres tour med Devin Townsend Project vender den 6. august tilbage, denne gang til Atlas i Århus, billetprisen er 180 kr. og kan købes via Fondenvoxhall.dk, fondens pop-up shop i Frederiksgade 31 (Aarhus) og Stereo Studio.

Her er en beskrivelse af bandet fra pressemeddelelsen:
”Voldsom dødsmetal møder kølige industrial-elementer
Amerikanske Fear Factory blander på enestående vis voldsom dødsmetal med kølige industrial-elementer og tilsætter på generøs vis betragtelige doser groovemetal og thrashmetal - 6. august gæster de Atlas.

Fear Factory blev dannet i 1989 og hører til midt- og sluthalvfemsernes mest indflydelsesrige metalbands - ikke mindst takket være deres beskrevne genre-sammenrend, der hele vejen igennem har fascineret såvel fans som anmeldere. Bandet gik efter interne uoverensstemmelser i opløsning i 2002, men blev gendannet senere samme år med en ny besætning. I 2006 gik Fear Factory i dvale, men tre år senere genopstod gruppen nok en gang med et nyt lineup og har siden udgivet to album, hvoraf "The Industralist" (2012) er det seneste. Frontmanden Burton C. Bell, der siden starten har stået i spidsen for Fear Factory, er endnu med.”

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.