fbpx

Copenhell 2014 offentliggør maskot og bands

Copenhell 2014 offentliggør maskot og bands

Danmarks største festival, Copenhell, begynder nu at løfte sløret for de første detaljer for næste sommers store metal brag. I dag har festivalen offentliggjort årets maskot, samt de første bands på programmet, nemlig Arch Enemy, Graveyard, Obituary og The Hell.

 

Festivalen havde følgende at sige om årets maskot:

”KING BELIAL - ruler of 80 legions in Pandæmonium!

Den tyske grafiker og illustrator Florian Bertmer har skabt årets COPENHELL maskot, og har som inspiration taget udgangspunkt i navnene på vores 3 scener - Helveti, Hades og Pandæmonium. Florian Bertmer har tidligere lavet artwork og covers for bands som Converge, Napalm Death, Pig Destroyer, The Dillinger Escape Plan mfl. ALL HAIL - KING BELIAL!”

 

Om de første bands på programmet havde festivalen følgende at sige:

”Der skal sgu da også lidt navne på plakaten til at holde den nye maskot med selskab. Vi lægger brutalt ud med en djævelsk molotovcocktail af melodisk død, stonerrock, hidsig hardcore og legendarisk death metal. Det er derfor med stolthed, at COPENHELL nu kan præsentere de første navne af en lang række, der vil gøre helvedet hedt for publikum på Refshaleøen i 2014.

ARCH ENEMY, GRAVEYARD, OBITUARY og THE HELL vil alle være at finde på scenen til dette års metalbrag - og der er mange flere ubehagelige nyheder på vej.

Billetsalget er grundet lidt onde detaljer fremskudt en smule, men vi kommer tilbage med yderligere info snarest!"

 

Copenhell finder sted den 12. til 14. juni 2014 på Refshaleøen i København.

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.