fbpx

Northside Festival 2018: Rival Sons

Northside Festival 2018: Rival Sons

At starte med temaet til Den Gode, Den Onde & Den Grusomme... ok ok, det passer jo egentlig ganske fint til Rival Sons’ bluesede rock. Og som efterhånden standard er ”Electric Man” at finde som en af de to første sange på sættet, hvilket lader showet komme godt fra start. Der er dog heri begyndelsen lidt problemer med bas eller stortrommen (sandsynligvis sidstnævnte), så der er udslag i lydbilledet, men det bliver heldigvis hurtigt fikset.

En ganske betydelig mængde publikummer er dukket op, men det er dog stadig muligt at stå helt oppe foran uden problemer. Nu har Rival Sons så også efterhånden været her en del de senere år (14 gange siden 2011), og selv ser jeg dem nu for tredje gang på fire år, så måske mætningspunktet er ved at være nået? Sig hvad du vil, gruppens musik er uhyggeligt ensformig og flere af deres numre minder i høj grad om hinanden. Hvad værre er, så er det hørt til døde og Rival Sons er blot endnu et af de efterhånden mange ”retro-(indsæt genre)” bands derude.

Det er ikke for at sige, at det ikke er solidt – det er det i høj grad. Og man skal heller ikke fornægte, at sangeren er helt sindssygt dygtig; han besidder en imponerende vokal og dertil en imponerende teknisk kunnen – hans vokalkontrol er for vild, og ligegyldigt hvordan resten af lydbilledet så udspiller sig, så er han altid i centrum, altid bemærkelsesværdig. Det er næsten synd, at han ikke leder et bedre band. Resten af slænget spiller ligeledes rutineret (i den positive forstand), men det forplanter sig aldrig rigtigt hos tilskuerne. At spille ballader hjælper heller ikke på sagen. Det ER dog hyggeligt, solen står højt og humøret fra både band og publikum er ikke til at tage fejl af, og faktisk ganske smittende. Så det ender i den positive side af spektret, knap og nap. Et rimeligt indslag her i den bagende hede.

Sætliste:
1) – Pressure And Time
2) – Electric Man
3) – Good Luck
4) – Thundering Voices
5) – Tied Up
6) – Memphis Sun
7) – Jordan
8) – Torture
9) – Soul
10) – Open My Eyes
11) – Keep On Swinging
Kilde: www.setlist.fm

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Rival sons
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Koncert dato: Fredag, 08 Juni 2018
  • Koncert sted: Green Stage, 15:15
  • By: Aarhus
  • Genre: Hard Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.