fbpx
Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 53

Five Finger Death Punch, Shadows Fall

The Rock havde fået de to navne Shadows fall og Five Finger Death Punch på programmet, og det var tydeligt, at det var noget, der havde fået folk ud af hjemmet og ind til koncert. Shadows Fall gik på scenen kl. 22.15 og leverede lidt over en times musik uden egentlig at imponere. Som man kunne frygte for den lille sal, var lyden under koncerten ikke speciel god. Forsanger Brian Fairs vokal gik forholdsvis tydelig igennem, så længe der ikke skulle synges skønsang. Desværre brød hverken Jonathan Donais eller Matt Bachands anden vokalen igennem det lydhelvede, der hurtigt blev formet i den lille sal. Det medførte, at det stort set ikke var til at høre noget skønsang overhovedet - heller ikke selvom lyden blev justeret efter de første numre. Publikum virkede dog til at være ligeglade, og det blev da også til diverse circlepits forholdsvist hurtigt. Bandet selv virkede meget stillestående, og kun forsanger Brian Fair virkede som om, han havde energi til at levere det show, der kunne forventes af et sådan band, og som kunne have reddet den ellers ærgerlige lyd.

Om end Shadows Fall leverede en række sikre, energifulde numre der startede publikum godt op, virkede det aldrig rigtig som om det fungerede for bandet. 3,4 ud af 6 stjerner til bandet, der vinder stjernerne på forsanger Brian Fair energiske scene show, bandets energiske sætliste og ikke mindst publikums interesse og hengivenhed for bandet. Alle faktorer der var med til at løfte bandet, fra at give en kedelig ordinær koncert til en fornuftigt fungerende koncert.

22:30 var det blevet tid til aftenens hovednavn, og samtidig tid til at finde ud af, hvorvidt der ville være forskel på lydforholdene i forhold til tidligere. Det viste sig heldigvis hurtigt, at der var stor forskel. Lyden gik knivskarpt igennem, og fyldte den lille sal godt ud. Desværre skulle det også hurtigt vise sig, at bandet manglede den ene af dets fem fingre. Mit svage kendskab til det amerikanske band gør desværre, at jeg ikke har nogen ide om, hvem fra bandet det var. På trods af manglerne leverede bandet et kompetent, men noget forkortet show. Efter Forsanger Ivan Moodys energiske startskud på koncerten, blev det til en times spilletid, hvilket dog virkede tilfredsstillende på publikum.

Førnævnte Ivan Moodys vokal gik under hele koncerten klart igennem, og hele bandet udviste den energi, man tidligere på aftenen havde savnet fra Shadows Fall. Med perfekt nærvær og god kontakt med publikum sørgede bandet for, at der hele tiden var fuld fart på og gang i publikum, der ikke stod stille på noget tidspunkt. Til trods for at bandet kun spillede en god time, nåede publikum at blive forkælet med en god række af deres fedeste numre, afsluttet med The Bleeding, der fungerede som den perfekte afslutning. Til trods for, at det kun blev til en time i selskab med bandet, var det en velfungerende time med perfekt lyd, et medrivende publikum og et perfekt nærvær, der samlet set sikrer bandet 5 ud af 6 stjerner.

Samlet set 4 ud af 6 stjerner for arrangementet. Dertil en undren over, at der kan være så stor lydforskel mellem to bands, der spiller med så kort mellemrum - skuffende og meget irriterende, på kanten til at være uprofessionelt.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Five Finger Death Punch, Shadows Fall
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Koncert dato: Mandag, 07 December 2009
  • Koncert sted: The Rock
  • By: København

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.