fbpx

In Malice’s Wake - The Thrashening

In Malice’s Wake - The Thrashening

In Malice’s Wake’s andet album ”The Thrashening” fra 2011 er netop blevet genudgivet på Punishment18 Records ligesom deres debut også blev, og jeg skal da lige love for at der er gang i thrash metallen på dette album.

”The Thrashening" er en helt igennem fed skive – der bliver høvlet noget fed fed thrash fra disse Australiere, og jeg synes at den er lige en tak federe end debuten ”Endless Nightfall”. Numrene hænger bedre sammen, og energien er i højsædet med et rigtig fedt old school udtryk med fængende omkvæd, som f.eks de vanvittigt fede ”Fuel for the Fire”, ”Join Us and fight” og ”Nuclear Shadow” bare for at nævne de vigtigste. Her beviser bandet endnu engang deres kunnen på deres instrumenter med højenergiske riffs og masser af fede leads som toppen af kransekagen. Shaun Farrugia minder stadig en del om Chuck Billy, ligesom han gjorde på debut skiven, men synes alligevel han har fået en noget mere selvstændig lyd.

Som jeg nævnte i min anmeldelse af ”Endless Nightfall”, manglede bandet lige det sidste for at de for alvor ville bryde isen...Det må jeg sige de har gjort med dette album, og jeg er ikke blevet mindre spændt på deres næste album ”Light Upon the Wicked.” som skulle være på trapperne i løbet af 2015. ”The Thrashening” et et klasse eksempel på hvor fedt thrash metal kan skæres fra ende til anden, uden fyld og ligegyldige ballader hvor købepligt må være det rette ord.

Tracklist:
1. Endless Possession
2. Evil By Design
3. Onslaught
4. Fuel for the Fire
5. The Crawling Chaos
6. Join Us and Fight
7. No Escape
8. Nuclear Shadow
Samlet spilletid: 33:18

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.