fbpx

Bloodrocuted - Disaster Strikes back

Bloodrocuted - Disaster Strikes back

Bloodrocuted er et ungt thrash metal band som blev dannet i 2010 af Daan (bas/backing vokal) og Bob (lead guitar/lead vokal) i en alder af bare femten år. Line-up’et blev fuldent da Jason (rytme guitar) og Gaëtan (trommer) joinede bandet i 2012. i 2013 udgav bandet deres første album “Doomed to Annihilation”, og er netop nu aktuelle med deres andet album ”Disaster Strikes Back”.

Der er meget godt gang i den med nogle udmærkede soloer, men riffs’ne er desværre pænt intetsigende. Samtidig mangler der lidt modenhed og nytænkning i en snart udvandet genre -  det er mere eller mindre samme (dugga dugga) tempo hele tiden, og jeg savner i virkeligheden nogle flere tunge breaks og passager for at bryde det stagnerende tempo. Bandet mangler simpelthen at finde deres egen lyd i en genre, hvor musikken er hørt hundrede gange før, og spørgsmålet er om vi i virkeligheden har brug for flere af disse middelmådige bands.

I tracks’ne ”Disaster Strikes Back” og ”Rise Ov Evil” er der dog lidt af det rigtige, hvor der for alvor bliver thrashet igennem - på den gode måde. Disaster Strikes Back” er på ingen måde hverken en elendig eller dårlig plade, den er bare meget intetsigende og bringer overhovedet ikke mit pis i kog, hvorfor det bliver en plade der hurtigt går i glemmebogen.

Tracklist:
1. 71-52 Leikeze
2. Revolution of the Enslaved
3. Burning the West
4. Consumer of Death
5. Soulclaimer
6. The Sickened Mind
7. Human-Beast
8. Mors Indecepta
9. Disaster Strikes Back
10. Rise Ov Evil (Bonus Track)
Samlet spilletid: 36:58

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Bloodrocuted
  • Album titel: Disaster Strikes Back
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Punishment 18 Records
  • Samarbejdspartner: Punishment 18 Records
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.