fbpx

Brain Dead - Menace from the Sickness

Brain Dead - Menace from the Sickness

"Menace from the Sickness" er en titel der grundlæggende ikke giver den mindste smule mening, og på den måde er det egentlig et meget passende navn til Brain Deads nye album: En bizar affære der efteraber nyere tiders Sodom og Destruction, og som dybest set er fornøjelig nok, så længe man kan ignorere bandets håbløse frontmand, og det faktum at samtlige sange er mindst 2 minutter længere end de nogensinde burde have været.

De italienske thrashere må nok engang se sig hæmmet af en sanger der er tonedøv, og et band der ikke kan begrænse sig. Det er bizart, for selv om thrash hurtigt kan blive teknisk, er det næppe verdens sværeste genre at forstå. Der er f.eks. masser af frontmænd der ikke kan synge, men de habile af slagsen formår så istedet at klare sig på attituden.

Forsanger Felix Luini ejer hverken teknik, eller personligheden til at trodse sit handicap, han er bare pinlig - og det er en skam, for Brain Dead leverer faktisk en række helt habile riffs på "Menace from the Sickness". Problemet er bare at de bliver gentaget ud i det uendelige, og det frarøver dem deres gennemslagskraft.

Hvis man vil skrive en thrash sang der varer 7 minutter... Nej. Jeg gør ikke den sætning færdig. Lad være med at skrive en thrash sang der varer 7 minutter. Lad for helvede være.

Det er synd for Brain Dead, for der er masser af gode thrash bands med dårlige sangere og et lignende musikalsk niveau, men det der gør dem gode er, at de ved hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Til sammenligning fremstår "Menace from the Sickness" som et skævt forsøg fra et band, der simpelthen ikke har sans for sin egen genre.

Tracklist:

1. The Fallout
2. Land of Cunning
3. Eye of the Cyclone
4. Another Way
5. Evil Dead
6. Razor's Edge
7. The Mission
8. Pay for a Better Life
9. Menace from the Sickness
10. Final Truth
11. Total Despair

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Brain Dead
  • Album titel: Menace from the Sickness
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Punishment 18 Records
  • Samarbejdspartner: Punishment 18 Records
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.