fbpx

Dance With Dirt - Drink The Juice

Jeg sidder her med en ny EP fra Dance With Dirt, hvilket er både godt og skidt. Godt, fordi der endelig er nye numre fra Aalborg-bandet. Men hvorfor skidt? Jo, fordi det er en selvudgivet EP, og musikbranchen åbenbart ikke har fået øjnene op for de kvaliteter, DWD viste på deres første demo, som i mine øjne var (og er) fremragende.
I pressematerialet annonceres et stilskifte, og det høres i de 7 numre; der er stadig tale om saftig Rock med drive og melodi, men forgængerens let punkede udtryk er denne gang tonet ned, så det giver musikken et mere alvorligt udtryk. Der er dog tale om en mindre justering, for selvom musikken måske lyder lidt mere skæv, er den stadig direkte og frisk. Det kommer specielt til udtryk i tiltelnummeret og det aldeles forrygende ”Houdini Exit”, hvor især sangeren Magnus viser stor indlevelse.
Jo flere numre man tager med, des større bliver udfordringen at holde et højt niveau hele vejen, men kun ”I´m Your Nympho” virker lidt bleg og indholdsløs. Derfor må jeg tage hatten af for, at DWD også kan overbevise, når de retter lidt på den musikalske kurs. Og jeg kan kun anbefale, at man smutter forbi bandets hjemmeside og smuglytter. Og til pladeselskaberne kan jeg kun gentage: Vink, Vink (se vognstangen!) – Sign here, please!

Tracklist:
01: Drink The Juice
02: Erase The Rays
03: Goodbye Buzz (It´s been a hell of a ride)
04: Houdini Exit
05: I´m Your Nympho
06: Paralyzed
07: Girls

Samlet spilletid: 25:20


Revolution Music vil gerne takke Dance With Dirt for tilsending af denne demo.

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.