fbpx

Dance With Dirt - Move To The Offbeat

Dance With Dirt - Move To The Offbeat

Bandet her er fra Ålborg, og har eksisteret i et års tid. Både tekst og billeder på deres Myspace side indikerer, at vi har fat i 5 unge musikere.
”Dance With Dirt” lyder som et modsætningsfyldt navn på et band, men det passer fint som beskrivelse af de 5 numre på CDen. De har nemlig rytme og drive nok til, at man danse til dem, og så er de på samme tid rigtigt svedige og støvede Rocknumre.
Fra første akkord kører det derudaf med rigtig Rock – om det så skal kaldes Indie eller Grunge er lige meget, for det virker!
Der er rigtig mange gode ting at finde i musikken; lige fra Kristoffers og Joakims guitarer til Magnus’ vokal er alt meget ligefremt og ærligt. Især sidstnævnte tilfører musikken noget meget selvstændigt og flot. Her er ingen kunstige trends eller popsmarte påfund; Dance With Dirt koncenterer sig om at spille.
Min eneste rigtige anke er, at en håndfuld numre er for lidt, det dobbelte ville være passende. Omvendt er de alle af høj kvalitet, så jeg vil holde øje med kommende udgivelser fra dette band – og det bør alle andre også gøre! Og hvis jeg var ansat i et pladeselskab, ville jeg signe dem.... inden andre gør det.

Tracklist:
01: Move To The Offbeat
02: Not Much Of A Talker
03: Go!Go!Gun!
04: For A Father
05: Spunk


Samlet spilletid: 18:27


Revolution Music vil gerne takke Dance With Dirt for tilsending af denne demo.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Dance With Dirt
  • Demo titel: Move To The Offbeat
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Genre: Indie Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.