fbpx

Various Artists - Eye For An Eye - The New Breed Of Hardcore & Metal

”The New Breed Of Hardcore & Metal” er en ny udsendt dvd fra Century Media Records, som er spækket med i alt 27 musik videoer fra de sidste 2 års førende bands inden for Metalcore, Hardcore, Emocore, Screamo osv. som jo nok er nogle af de mest moderne genrer om man vil, indenfor hårdere metal disse dage.

På dvd'en finder man blandet andet de førende bands: Killswitch Engage, Shadows Fall, Chimaira og God Forbid, som mere eller mindre er banebrydere for mange små bands som er dukket op i tidens løb efter disse bands brød frem inden for Metalcore. Det samme ser man med Comeback Kid, Destiny og Caliban bare indenfor Hardcore. Men udover de førnævnte bands er der også mange mindre bands som er kommet frem i søgelyset de sidste par år. Disse har dog også fået en del succes, og er med til at holde genren i live og give den lidt fornyelse.

Det er altså alt i alt en rigtig fed samling musik videoer som er et MUST for alle fans af Metalcore, Hardcore og Emocore. Ikke mindst for at se bands man allerede kender, men også for at lære nye bands at kende som man måske har lidt for dårligt kendskab til her hjemme i lille Danmark. Jeg vil give den 4 ud af 6, da jeg syntes det er en fremragende dvd. Så køb den, den koster desuden ikke så meget hos vores partner Target.


Revolution Music vil gerne takke Target Distribution for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Various Artists
  • DVD titel: Eye For An Eye - The New Breed Of Hardcore & Metal
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Century Media Records
  • Samarbejdspartner: Target Distribution
  • Genre: Hardcore, Metal, Metalcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.