fbpx

Slayer - Still Reigning

Slayer - Still Reigning

Sjældent får man lov til at opleve koncerter hvor bands knalder et helt album af fra ende til anden. Det sker, at der sniger sig et enkelt medley ind hvilket, efter min mening, altid skuffer! Enten så gør man noget helt, eller også gør man det ikke!!!
Hvorfor bands ikke spiller deres albums i fuld længde, kan man jo tænke lidt over…
Kan de ikke?
Gider de ikke?
Gider publikum ikke høre det?
Er der simpelthen for få albums som kan bære det?
Ikke desto mindre er det hvad Slayer har gjort med et godt 20 år gammelt album, til glæde for mange fans, tør jeg vist godt afsløre.

Still Reigning dvd'en indeholder intet mindre end en hel live version af deres berygtede ”Reign in Blood” album fra 1986. Først og fremmest er det super lækkert at se gutterne blæse disse sange, som har en speciel plads i et hvert Slayer fans hjerte, af sted med 110!
Det ses tydeligt, at både bandet og publikum nyder det. Jeg kunne ikke undgå at sidde med et lille djævelsk smil under hele seancen, ikke mindst efter en velplaceret ”gimmick” til sidst under koncerten. En fed overraskelse, som ikke skal afsløres her.
Udover koncerten, indeholder dvd'en en mini dokumentar om bandet, og 6 bonus numre. Lyd og billede kvaliteten fejler ikke noget. Men afhængig af temperament vil den til tider noget heftige klipning blive lidt trættende.

Tusindkroners spørgsmålet må så blive: ”Holder det?”…. Gu gør det så! Andet er der ikke at sige. Kan man lide Reign in Blood, er denne dvd uden tvivl noget man har ventet på i lang tid. Ekstra materialets relevans kan diskuteres, og bonus numrene er efter min mening ikke alle lige velvalgt… men hvad… det var jo heller ikke på grund af disse man købte dvd'en!


Revolution Music vil gerne takke Universal Records for tilsending af dennee dvd.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Slayer
  • DVD titel: Still Reigning
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: Universal Music
  • Samarbejdspartner: Universal Music
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.