fbpx

Tim Christensen - Live at Abbey Road

Den kære danske John Lennon lookalike Tim C. har beriget os med en fantastisk liveindspilning af hans mange gode numre og med hans store hang til Beatles har han valgt at gøre det i Abbey Road studierne. Det er der blevet en perle af en dvd og cd ud af.
Sangene kender vi de fleste af, men de lyder nu også rigtig godt live og Tim forstår at synge og leve sig ind i sine melodier så man oplever en lille men energisk koncert fra en af Danmarks bedste sangskrivere. Det er en fryd at opleve koncerten og med ekstramaterialet der består af ”behind the scenes” og interviews, kan man næsten ikke forlange mere. Men det får man! Det er i form af en lille akustisk koncert med 7 numre og det bliver bare bedre og bedre.
Til de heldige der køber første oplag får man dvd'en og de to koncerter på hver sin cd, så der er virkelig noget for pengene, men det skal dog også nævnes at denne udgivelse nok ikke er noget for folk der ikke kender Tim Christensen.
Det er nok til de mange fans han har rundt om landet, selvom det er en flot dvd, så er det måske ikke et live album man starter med som ny køber.
Men en perle af en dvd er det, og den fortjener al den ros den kan få for den er professionel samtidig med, at den er helt nede på jorden og henvender sig til publikum, i stedet for et overdrevet sceneshow.


Revolution Music vil gerne takke EMI-Medley for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Tim Christensen
  • DVD titel: Live at Abbey Road
  • Karakter: Karakter: 6.0
  • Pladeselskab: EMI
  • Samarbejdspartner: EMI
  • Genre: Rock, Pop

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.