fbpx

Nofx - Backstage Passport

I 2006 satte Nofx sejl mod en række destinationer, som de i deres mere end 25 års lange karriere endnu ikke havde fået fornøjelsen/misfornøjelsen af at opleve før. Tanken gik ud på at genopleve intensiteten i koncerterne ved at spille sketchy steder i verden, hvor de ikke ville komme til at kede sig eller føle sig alt for trygge. Det er der så kommet 8 episoder ud af, som i første omgang blev vist på Fuse TV i 2008 med rekordhøje seertal, og nu i år er udkommet på DVD.

Af de mange, mange musikdvd'er, som undertegnede ejer og har set, er dette nok den mest underholdende og afgjort sjoveste! Underholdningen er bare i top, der går altid noget galt, om så det er guitarproblemer på scenen, en promotor som ikke har styr på noget som helst eller en fordrukken manager, så er det fantastisk underholdning. Men ja, nogle gange virker det da også en smule overdramatisk, som man er vant til fra diverse reality programmer, men hvad er ikke overdramatiseret nu om dage. Alvoren af situationerne kan diskuteres fra episode til episode, men visse ting bandet kommer ud for, er alligevel ikke ligefrem pebernødder.

For en gangs skyld har vi her en DVD, hvor man får noget for pengene og noget som kan ses mange, mange gange. Det eneste jeg måske savnede var lidt mere livefootage, ellers er man helt dækket ind på alle områder. Lad mig opsummere det således: Hvis drengene i Jackass havde været et band på tour, så havde resultatet været lig dette. Alle kan være med, man behøver faktisk ikke engang at kende eller synes om Nofx, men at grine ad/med dem kan man i hvert fald!

Disc 1: Episodes:
Episode 1: Brazil, Chile
Episode 2: Argentina, Ecuador, Peru
Episode 3: Japan, Singapore
Episode 4: Malaysia, South Korea, Taiwan, China
Episode 5: Indonesia
Episode 6: Israel
Episode 7: Russia
Episode 8: South Africa

Disc 2: Bonus Materiale:
2,5 timers optagelser, der giver et dybere indblik i alt, hvad der sker i hver episode. Interessant vinkel at se tingene fra efter Disc 1.


Revolution Music vil gerne takke Fat Wreck Chords for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Nofx
  • DVD titel: Backstage Passport
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: Fat Wreck Chords
  • Samarbejdspartner: Fat Wreck Chords
  • Genre: Punk, Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.