fbpx

Turbo Child - Turbo Child

Turbo Child - Turbo Child

Hvis TurboChild ville sige noget med deres cover, må jeg nok konstatere, at TurboChild så måtte være nogle gamle gumpetunge mænd uden drive. Sandheden er heldigvis en anden: coveret forestiller en Puch-agtig knallert (i anledningen omdøbt til ”Fuch”) på et blegt farveløst cover. Ingen af tingene kunne være længere fra hvad TurboChild i virkeligheden er: TurboChild er en ung dansk kvintet, der spiller garagerock med momentvis stort flair for den gode melodi, den rette afslappede attitude og sidst men ikke mindst en rigtig dejlig fyldig lyd, kreeret af ingen ringere end Jacob Bredahl.

”TurboChild” indeholder fire sange der tilsammen optager et lille kvarter. Et lille kvarter man næsten ikke mærker, for tiden med TurboChild i højttalerne går let – Sangene er memorable, faktisk meget radiovenlige i både længde men også udtryk. Der er ikke plads til nogen klistret ballade, så sangene er up-tempo, tongue-in-cheek og god gas derudaf. Fedeste nummer, hvor de også giver den lidt mere gas end på de øvrige numre, må være ”It Ain’t Over Yet”. Fedt omkvæd, skarp solo og godt med tempo på!

Det bliver spændende at følge deres gerninger i fremtiden, for jeg tror bestemt, at TurboChild har noget at byde på. Sangeren Richard har en rigtig god stemme til formålet, og han må ud fra disse 14 minutter at bedømme, bære prædikatet som ”TurboChild’s stærkeste kort”. Det kan være, når spilletiden strækkes ud, at nogle af de andre medlemmer i bandet får lov til at shine. Indtil videre er Richard i hvert fald et stærkt kort at have.

Hvis bandet fortsætter deres sti(l), er jeg ret sikker på, at vi nok skal høre mere fra dem. Indtil videre synes jeg, at de fortjener lidt opmærksomhed, så gør dig selv en tjeneste og check dem ud. Det er glad og feel-good tråd der fungerer rigtig godt som baggrundsmusik, når der skal kævles bajere og laves ……. (sæt selv ind….)

Tracklist:

01: Heavy Thunder
02: Kings and Queens
03: White Lies
04: It Ain’t Over Yet

Total Spilletid: 14:04 Minutter

Yderligere information

  • Band/Kunstner: TurboChild
  • Demo titel: TurboChild
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Genre: Garage Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.