fbpx

The Story So Far - Songs Of

The Story So Far - Songs Of

Jeg har ikke det store kendskab til The Story So Far, før jeg sætter mig ned og skal lytte denne lille EP igennem. Det er ellers ikke fordi de er noget ukendt navn på musikscenen. Det Californiske punk rock band har eksisteret siden 2007 og har et par skiver med sig i bagagen. De har også været med på den kendte punk tour Warped Tour flere gange.

Med ”Songs Of” har de stykket fem akustiske numre sammen, som for det første nok viser en lidt anden side af bandet og samtidig faktisk er rigtig fin. Okay, ”fin” er måske ikke det tillægsord man helst vil have smidt efter sig, hvis man prøver at være lidt punket, men så er det altså heller ikke hårdere, det her musik. Og det er ikke noget jeg normalt kaster mig over, men jeg synes nu det lyder helt udmærket. Som skrevet er det en akustisk EP, og stemningen gennem de fem numre er rigtig fed og laid-back agtig. Lyden er en anelse skramlet, og det fornemmer jeg er gjort med vilje. Den der lidt garage agtige stemning det giver, virker rigtig godt. EP’en åbner med ”The Glass”, der vinder på sin fine lyrik og forsanger Parker Cannon beviser allerede her, at han har en rigtig fed klang med en svag hæshed, som jeg ikke kan lade være med at falde for. Dette gør også at ”Navy Blue” er en af perlerne, for her dominerer Cannon akkompagneret af guitar og dyb cello, der fint understreger sørgmodigheden og melankolien i nummeret. ”Bad Luck” løfter sig aldrig helt op af anonymitetens sump, men i små glimt er det nu også et udmærket nummer. ”Waiting In Vain” er uden tvivl mit favorit track! Det lyder som om det er lidt reaggae inspireret med sin skæve rytme, og det får en næsten sommerlig feel, mens diverse slags perkussion får lov at slå sig løs i baggrunden. En rigtig god guitarsolo får vi også leveret til perfektion, og det her er uden tvivl et nummer jeg vil vende tilbage til.   

”Songs Of” vil sikkert hovedsageligt interessere dem der allerede er fans at The Story So Far og gå hen over hovedet på resten af os. Så hermed en lille opfordring til alle dem, der måske bare lige mangler et par hyggelige tracks at smide på playlisten til en hyggelig sommeraften med kolde øl; giv den her EP en chance, for den gemmer på lige netop det.

Track list:
1.       The Glass
2.       Navy Blue
3.       All Wrong
4.       Bad Luck
5.       Waiting In Vain
Samlet spilletid: 14:00

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.