fbpx

Suckerpunch - Suckerpunch

Suckerpunch - Suckerpunch

Suckerpunch er et forholdsvist nyt dansk band. Det eneste bandmedlem jeg kan kende fra tidligere meritter er Lars Groth, der førhen spillede tønder I Crucifix. Med Suckerpunch har han dog fået noget helt andet at bestille. De spiller nemlig cock-rock. Eller som de selv siger det: ”bad-ass rock n’ roll”. Altså i stil med de gode gamle 80’er ikoner Poison, Mötley Crüe og hvad de nu ellers hedder.

Der hersker ingen tvivl om, at det er en fed genre, der næsten altid indbyder til en fest. Let genkendelige riffs, hvinende guitarsoli og fed attitude. Jeg synes bare ikke lige helt, at Suckerpunch rammer rigtigt. De første tre sange på skiven er i mine ører spillet ringe. Det virker som musikerne ikke kan følge med. Og her tænker jeg ikke på trommeslageren, der førhen har spillet en del hurtiger,e end hvad der foregår her. Og så alligevel… Det virker til, at de andre i bandet trækker ham ned i tempo/kunnen. Sangene er selvfølgelig også uber-kliche ramte med titler som ”Dirty Bitch” og ”Tattoos n’ Booze”. Jeg ved godt, at det er omstændighederne, når man spiller denne genre, men hey… Det bliver sgu lige en tand for meget for undertegnede.

Så kommer skiven højdepunkt, ”Longing”, der er en god slow ballade, med føromtalte fede guitarsolo, tostemmigt omkvæd og masser af feel. Lækkert nummer, der overbeviser mig om, at Suckerpunch simpelthen MÅ have noget mere i godteposen. De skal muligvis bare spilles sammen, eller blive bedre musikere. Jeg gætter på, at Suckerpunch nok skal få en god respons fra den brede befolkning, men jeg melder en lille smule pas. Håndværket skal simpelthen have et nyk opad, hvis jeg skal være med i næste omgang.

Tracklist:

01: Dirty Bitch
02: Tattoos n’ Booze
03: Stay Away
04: Longing
05: Undercover

Total Spilletid: 20:26 Minutter

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Suckerpunch
  • Demo titel: Suckerpunch
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Genre: Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.