fbpx

Reefer - Bow Before the Altar of the Drugs

Reefer - Bow Before the Altar of the Drugs

Man skal ikke have en doktorgrad for at komme med et plausibelt gæt på, hvad teksterne ”Bow Before the Altar of the Drugs” handler om. Infantilt vil nogle sige. Fedt vil andre sige… Personligt er jeg hverken for eller imod hash, men jeg er dog for musik, og derfor vil jeg tage udgangspunkt i det.

Reefer spiller metal, som ingen andre bands i Danmark spiller det. Sludge/doom/stoner/death metal er i hvert fald en kombination, jeg aldrig før har hørt. De klarer det egentligt fint, Reefer. Deres instrumenter er stemt helt ned under gulvbrædderne og vokalen er virkelig gusten. Man kan drage mange paralleller til et band som Undergang - sjovt nok, for de to bands deler forsanger. Undergang er dog langt mere rendyrket death metal end Reefer.

Reefers helt klare force er deres riffs. De er doomede og dystre på en gang, om end det faktisk til tider kan være svært at dechifrere helt præcis, hvad der sker. Kort sagt kan man, uden at støde nogen, snildt påstå, at Reefers originalitet mht. riffs kan ligge på et meget lille sted. Dog får de noget spændende og charmerende ud af det. Når alt godt er sagt, må jeg dog sige, at produktionen ikke yder dem noget godt. Den er virkelig, virkelig mudret, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er tilsigtet - det duer bare ikke helt for mig.

På bundlinjen er Reefer et spændende om end særpræget bekendtskab. Jeg har bare sjældent hørt så mudret en produktion, og i min optik bør det ændres, for at man, som lytter, kan få det fulde udbytte af Reefers musik.

Tracklist:

01: Up in Smoke

02: In Weed with Satan

03: High Priest

Total Spilletid: Ca. 25 Minutter

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Reefer
  • Demo titel: Bow Before the Altar of the Drugs
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Genre: Death Metal, Sludge Metal, Stoner, Doom

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.