fbpx

Redwolves - Walking Roads

Redwolves - Walking Roads

Redwolves er fra København, og startede under navnet Awesome Mr. Powerwolf, men det faldt det tyske pladeselskab Nuclear Blast for brystet. De syntes, at det lå for tæt deres band Powerwolf, og så blev der skiftet navn til Redwolves. Det bremsede ikke bandets fire medlemmer, som nu er klar med 4 nye numre på ”Walking Roads”.

Indholdet er Hardrock af klassisk snit, hvor guitarerne i åbningsnummeret har en snert af Thin Lizzy, men ellers lyder musikken ikke som nogen specielt. I stedet er det gedigen Rock med knald på, der præger begivenhederne. Det fungerer rigtig godt i det tempofyldte ”Got You On My Mind”, mens den balladeagtige efterfølger ”Farewell” er lidt fesen. Til gengæld sluttes fint af med titelnummeret, der samler det bedste fra de andre numre, og derfor topper rent kvalitetsmæssigt.

Bandet sammenligner sangeren Rasmus Cundell med navne som Geddy Lee og Glenn Hughes, og især førstnævnte bud er rammende; Cundell har samme meget lyse vokal som den canadiske veteran, om end knap så skinger. Men den er markant, og tilfører i høj grad numrene personlighed.

Jeg har tidligere kritiseret danske rockbands for at være for pæne og polerede, men Redwolves gør det anderledes: De satser mere på svedig power end hygge, og selv om numrene er af middel kvalitet, er det et skridt i den rigtige retning!

Tracklist:
1. The Barrier
2. Got You On My Mind
3. Farewell
4. Walking Roads
Samlet spilletid: 19:21

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Redwolves
  • Demo titel: Walking Roads
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Genre: Hard Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.