fbpx

Mold - Cremated Alive

Mold - Cremated Alive

Mold er et nyt dansk band, og de er en del af den undergrund, der gør, hvad de kan for at spille så nedstemt og tungt som overhovedet muligt. Udtrykket bliver nok forstærket af, at det er et kassettebånd, jeg lytter til. Hvorom alting er, så er Extremely Rotten Records på banen igen med et band, der spiller rådden (på den fede måde) death metal fra graven.

Fire numre er der på denne demo. Numrene er utroligt mudrede i produktionen, og det tager en rum tid at få tunet sig ind på, hvad der rent faktisk foregår. Når det så endelig sker, så er det lutter glade dage, for Mold er sgu fede! Stilen de praktiserer er omtrent så original som et coverband, men det virker, og garage-feelet arbejder for dem, for det giver et autentisk indtryk - et band der står i kælderen og spiller skramlet death metal, der handler om død og ødelæggelse med læderjakker og langt hår ned i øjnene. Klassisk!

Numrene er forholdsvis fede, og de vinder bestemt ved gentagne afspilninger. De er godt varierede i tempi, og der krydres med lidt guitarsoli. Min umiddelbare favorit er ”Terryfying Visions”, der med sit doomede islæt og sin hvinende guitarsolo skiller sig lidt ud fra resten af numrene. Jeg får lidt en Asphyx, Autopsy og halv Obituary-vibe, når jeg hører Mold. Faktisk ret fedt for jeg får lyst til at støve de gamle skiver af og lytte til dem igen.

Mold er virkelig old school death metal, og hvis du har mod på at støve dit gamle tape deck af, så kan du passende investere i ”Cremated Alive Demo”, da det er en hæderlig omgang metal, der ikke er ude på at sætte verdensrekord i at spille flest riffs pr. sang eller se, om trommeslageren kan slå på otte trommer samtidigt.

Tracklist:

01: Corporal Mortification

02: Heinous Deformities

03: Cremated Alive

04: Terrifying Visions

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.