fbpx

Justin Hate - Wandering Deathbird

Justin Hate - Wandering Deathbird

Efter knap 4 års samspil og en enkelt demoudgivelse er der igen nyt fra Justin Hate. Bandet stammer fra hovedstaden, og står selv bag udgivelsen af ”Wandering Deathbird”. Om man så skal kalde udspillet en EP, som bandet foretrækker, eller en demo fordi den ikke udsendes på et selskab, kan man diskutere.
Til gengæld er der ikke meget at diskutere når det gælder kvaliteten af indholdet; her disker gutterne op med en meget vellykket blanding af Hardcore og Metal. Førstnævnte danner grundstammen i de 6 numre, så der er masser af energi til stede. Med de gyngende rytmer er der også masser af drive i musikken, som nok skal kunne generere en moshpit eller tre. Samtidig brøler og skriger sangeren Kim Rock det bedste han har lært, og han klarer balancen mellem løssluppen power og langtidsholdbarhed meget overbevisende – absolut ingen selvfølge i denne sammenhæng.

Oveni bliver der lagt en omgang Metal; ikke blot i form af udvidet trommearsenal, men også med seje guitarparter. Herved får musikken en ekstra dimension, idet både rytmer og melodier får mere albuerum; det samme gælder for de ret så catchy omkvæd.
Det samlede resultat er virkelig lovende, og jeg ser frem til, at det næste udspil fra Justin Hate bliver et, hvor man ikke skal diskutere formen, nemlig et fuldlængde album.

Tracklist:
1. Damn You to Hell
2. Martyr
3. Wandering Deathbird
4. We Are the Dark
5. Creation of Crucifixion
6. True Nihilist

Samlet spilletid: 16:27
 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.