fbpx

Jupid Oak - Live In Shangri-la

Jupid Oak - Live In Shangri-la

I en tid hvor radioen bombarderer os med Pop og Dancehall er det rart at vide, at der stadig er bands i Danmark, som spiller Rock. Blandt dem er Jupid Oak, som blev startet i 2010 og med ”Live In Shangri-la” giver sit første livstegn på udgivelsesfronten. De 10 numre er optaget i studiet foran et publikum, deraf titlen.

Genremæssigt kan Rock betyde mange ting, og i Jupid Oaks tilfælde dækker betegnelsen heldigvis over den go’e gammeldags udgave uden unødige effekter. Der spilles frisk derudad, og selv om ideen med at spille live i studiet ikke er ny, er den stadig god - numrene får helt automatisk et ekstra skud energi ved ikke at blive stykket sammen af flere optagelser.

Samtidig er materialet solidt, og selv om der ikke er åbenlyse hits blandt numrene, er der omvendt heller ingen skæringer, der falder helt igennem. Generelt bygger numrene fint op, specielt i ”Fading Away”, hvor guitar og vokal fungerer rigtig godt sammen. Vokalen spiller i det hele taget en vital rolle, for Jonathan Klem synger virkelig godt og formår at give numrene indlevelse og udtryk – uanset om han er intens som i ”Melancholia” eller mere rå som i det Grunge-prægede ”Our Time”. Samlet set forløber turen til Shangri-la udmærket, og hver gang jeg er nået til sidste nummer, har jeg følt mig godt underholdt.

Derfor ser jeg frem til at høre mere fra Jupid Oak i fremtiden, men hvordan den ser ud, er usikkert: Ifølge bandets hjemmeside har forsangeren Jonathan Klem forladt bandet, så det bliver spændende at se, hvordan de får erstattet så vigtig en brik i bandets puslespil.

Tracklist:

01: I’m Free

02: Mother Mad

03: Fading Away

04: Melancholia

05: Trippin’

06: Refugee

07: Our Time

08: Material Gods

09: Something To Fall

10: Arbitrary Love

Samlet spilletid: 44:27

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.