fbpx

Fall of Pantheon - Oculus

Fall of Pantheon - Oculus

Fall of Pantheon er et ungt dansk band fra hovedstadsområdet. Bandet har knapt et år på bagen, og inspirationerne tæller alle de store death metal-navne - gejsten og selvtilliden i bandet er næsten lige så stor som idolerne.
Deres EP/demo, ”Oculus” er første ofring og viser et ungt band med mod på tingene. De spiller lidt uimponeret, og man sidder konstant med følelsen af, at Fall of Pantheon smiler, når de spiller deres musik. De fremstår i hvert fald som en flok glade unge mænd, via musikken.
Når vi snakker om musikken, så er jeg ikke super imponeret. Det er death metal uden de helt store armsving eller udfald, og musikken virker en kende gumpetung fra tid til anden. Jeg synes heller ikke materialet har den helt rette dosis af hooks og riffs, der hænger ved. Dog har drengene styr på at flette lidt melodi ind i sovsen, som så giver lidt adspredelse fra det brutale, og indimellem kommer der lidt friskhed og spænding indover. Produktionen er dog desværre for grumset og ulden til formålet, og man kan håbe på, at den får et nøk opad i kvalitet til næste ombæring.
Fall of Pantheon har sikkert evnerne til at blive bedre, og få lavet noget mere holdbart hegn. Denne debut lukker bestemt ingen døre for dem, men ligeledes falder jeg ikke på halen over den. Det skal blive spændende at høre næste udgivelse.

Tracklist:
01: Oculus
02: The Harder They Fall
03: Invocation
04: Serpents Gloat
05: Walking Dead

Total Spilletid: 15:08 Minutter

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.