fbpx

Errorgod – Premature Burial

For nogle år siden anmeldte jeg den første demo fra århusianske Errorgod. Det var en fed demo med en gedigen portion US-inspireret death metal. Efterfølgende blev der meget stille fra den kant, så jeg troede faktisk Errorgod var gået i opløsning, men så kom denne opfølger – Udover at jeg synes, at bandnavnet er et af de federe, glædede jeg mig også til endnu en omgang hårdtslående death metal.

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg er skuffet! Vokalen varieres omtrent ligeså meget som de sidste seks AC/DC albums, guitarerne er underligt uldne og praktisk talt uden nogen form for punch, bassen kan sjældent anes i det noget stationære lydbillede, og til sidst er trommerne altså ikke imponerende spillet. Den kluntede trommeintro, der alt andet end imponerer, og flere steder på ”Premature Burial” hvor det bare ikke er godt nok – tempoet ræser op og ned som en bjergetape i Tour’en.

Stilen har stadig potentiale til at være fed, men det er simpelthen ikke godt nok. Errorgod spiller stadig kompromisløst, og har de bedste intentioner, men det er som om de prøver at spille over evne, og det ender sjældent godt ud. Det er sløvt, uden bid, fantasiløst og desværre ikke en udgivelse, der i mine ører gør noget godt for Errorgod. (Og ikke et ord om hvor titlen på skiven er lånt fra).
ØV!!

Skulle man have lyst til at anskaffe sig udspillet kan det erhverves på iTunes udgivet af Sosound Records.

Tracklist:
01: Violent Promises
02: Decibels of Lies
03: Pagan Faith
04: Face to Face

Total Spilletid: 17:21 Minutter

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Errorgod
  • Demo titel: Premature Burial
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.