fbpx

Mindlock - Blind Eye Visions Promo

Mindlock - Blind Eye Visions Promo

Så er turen kommet til det danske Thrashmetal band Mindlock´s nyeste skive. Den jeg skal skal kigge nærmere på er dog kun en promo, fra skiven ”Blind eye visions”. Skiven indeholder 4 tracks fra det nye album. bandet som blev dannet, i 1993 består af kun 4 mennesker som jeg vil mene er et småt antal for thrash band. John på Vokalen, Lars på bass, Bo på guitar, og Peter på Trommer.

Selvom promoen kun indeholder 4 tracks, er der massere af indhold. Massere af slagkraft fra hele bandet, og vokalen er dejlig brutal, og de fede guitar riffs, kommer utroligt hurtigt, hvilket jeg syntes det meget imponerende, til at de kun har en guitarist.

Skiven lægger ud med ”Reflections” som lægger godt fra start, med fede og tunge rytmer, som virkelig for en lyst, til at springe op fra stolen og gå AMOK… fra starten fyrer de af sted med fede riffs, og ond vokal arbejde. Hele tracket kører i en fin veksling af, hurtige beats, og fed brutalitet, til noget ultra tungt, som giver en fed helhed.

Andet track på promoen ”Unresolved”, som er noget kedelig indtil omkring på midten af tracket hvor der begynder at kommer noget kød på musikken. Vokalen lyder desværre hele vejen igennem lidt over anstrengt, hvilket for kvaliteten på tracket lidt ned, selvom der er en virkelig god guitar solo, hen mod slutningen som virkelig er et højtepunkt.

Men så begynder det sku at ligne noget. ”Panikangst” er nok skivens fedeste track. Utrolig tungt, sammen med en frisk og brutal vokal, som virkelig sparker røv. Fede riffs, som holder hele vejen igennem tracket uden skuffelser. Og igen en smuk guitar solo hen mod slutningen af tracket.

Afslutnings tracket ”When Everything Surrenders” slutter ballet af på bedste maner. Fedt track. Der er hele vejen igennem fede passager, og i forhold til alle de andre af denne brutal og meget tungere end de andre, hvilket er en god afveksling fra de hurtige tracks.

Jeg giver den 4½ ud af 6, da det helt klart er en fed præstation, og det er altid fedt at hører flere danske bands. Men den kunne godt trænge til et par fin justeringer her og der. Især ved vokalen da den godt kan lyde, lidt overbelastet. En det er bestemt ikke en skive man bliver træt af hurtigt, så alle Thrash fans, som gerne vil hører, hvad danskerne har at byde på i genren, så kan den sku varmt anbelfales.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Mindlock
  • Demo titel: Blind Eye Visions Promo
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.