fbpx

Mope - A Drop Of Sin

Bandet Mope er et herning gensisk band som opstod i 2002. Ihvertfald med Navnet Mope. For før det har der været utallige navneskift og udskiftninger i bandet. Og også på denne demo er der En anden bassist en på deres første demo som også er fra 2004. Mope har ikke den største spille erfaring, men alligevel klarer de sig udemærket på en scene. Undertegnede har set dem nogle få gange. Deres stil karakteriserer de selv som dread Metal, men undertegnede ville mere putte dem hen i den Bløde ende af Hevay metal /Nu-Metal skalaen. Ihvertfald som stilen ligger nu.

Men denne demo udskiller sig kraftigt fra den første. Den første demo havde dårlig lyd og det hele lød lidt malplaceret. Men på denne kan man virkelig mærke at Mope mener der seriøst og ikke bare er et folkeskole band der prøver på at score piger igennem musikken. At de virkelig gerne vil frem. At de også har talent med det musik de laver.

Selve demoen er godt optaget og godt sat sammen numre mæssigt. Den har kraft, melodi og god stemning. Men Melodierne på Demoen kan godt virke lidt monotome og igengående. Som om de kører efter den samme opskrift til alt "maden". Og det trækker lidt ned iu helhedsindtrykket. Men det er ikke noget man lægger mærke til hvis man virkelig kan lide ders musik.Og så er vokalistens stemmer. Den er god nok, men både sang og skrig skal have træning. Hans sang er okay, men nogen gange glider den over i creed stemningen og det lider musikken lidt under. Og han skrig lyder lidt nogen gange lidt anstrengt. Men andre gange rigtig fedt.Og det er endnu engang med til at ødelægge helhedsindtrykket af musiken.

Men lidt ros skal de også have. Selvom det ovenstående virker meget nedgørende, så er de er gode. Mope kan deres kram, de skal bare lige hives lidt frem til det, så de kan vise deres fulde potentiale. Jeg har givet dem fem stjerne fordi de fortjener noget ros for denne gode, på nogen punkter exelente demo, andre dårlige. Mope kan blive meget gode indenfor den genre de spiller. Jeg vil endda vove og sige at de har mulighed for at blive småstore. Men det må tiden vide. Indtil da må vi bare sidde og vente på at den endelig Mope springer ud og viser deres sande natur.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Mope
  • Demo titel: A Drop Of Sin
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Genre: Heavy Metal, Nu Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.