fbpx

Act Of Cohesion - Solidarity & Double Standards

Act Of Cohesion - Solidarity & Double Standards

"Solidarity & Double Standards” er det nyeste livstegn fra Act Of Cohesion, og giver via 5 tracks et øjebliksbillede af Aalborg-bandets musikalske verden.

Okay, det er måske lidt flot at tælle åbneren ”A Fool's Errand” som et nummer, for med en spilletid på godt 45 sekunder er der reelt kun tale om en instrumental intro. Men herefter går det for alvor løs med ”Fallen Angel”, der med klassiske Thrash-riffs, en brølende vokal og et lækkert melodisk omkvæd både energisk og let at gå til - det er derfor naturligt at bandet har valgt at lave en video til netop dette nummer (se videoen nedenfor).

Herefter går det kvalitetsmæssigt nedad, for de resterende 3 numre har ikke helt det samme touch som udlægget: ”Fear of Living” er mere aggressiv, men også mere lukket, mens rytmerne i ”Solidarity?” bliver tungere, mens nummeret desværre er temmelig anonymt. Så er det noget mere spændende i afslutningsnummeret ”No Right In Sight”, hvor rytmerne er lidt skæve og der igen sniger sig lidt melodi ind i omkvædet.

Samlet set er EP’en en godkendt omgang metal, hvor der godt nok stadig er noget at arbejde med, men hvor bandets vilje til at arbejde med forskellige tilgange til musikken fortjener ros.

Tracklist:
1. A Fool's Errand
2. Fallen Angel
3. Fear of Living
4. Solidarity?
5. No Right In Sight
Samlet spilletid: 15:44

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Act Of Cohesion
  • Demo titel: Solidarity & Double Standards
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.