fbpx

Pataus - Pataus EP

Pataus - Pataus EP

Det er ikke så forfærdelig mange informationer, der er tilgængeligt om Pataus, men at bandet fra hovedstaden består af 4 unge gutter, har jeg opsnuset via deres side på Facebook. Nu har de færdiggjort deres første udgivelse med 4 numre.

At stilen er Death Metal overrasker mig ikke; det har længe været den foretrukne genre for bands herhjemme. Men at den bliver fyret så stilsikkert og modent af, som tilfældet er, havde jeg ikke forventet. Pataus tager afsæt i traditionelle skabeloner, som sikrer et solidt fundament. Men de tunge guitarer, energiske trommer og den growlende vokal bliver suppleret med fine melodistykker, groove og temposkift på passende steder, så numrene bliver spændende og samtidig får et personligt præg. Her stikker ”Hell Arise” med sit Bolt Thrower-agtige drive ud fra de øvrige numre.

Og det trækker heller ikke fra, at produktionen er virkelig god; både vokalen og instrumenterne har masser af krop, og der er godt med hul igennem uden at det bliver for pænt – det er fornemt og ligger langt fra fordums opfattelse af demolyd! I det hele taget er udgivelsen så god, at jeg meget gerne vil høre mere fra Pataus – gerne i fuld albumlængde, tak!

Tracklist:
01: Annihilation
02: Epitome of Gods
03: Hell Arise
04: Mother Winter


Samlet spilletid: 21:38

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Pataus
  • Demo titel: Pataus EP
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.