fbpx

Perception of this World

5 år efter dannelsen i 2000 indspillede Ancient Dome deres første demo, hvilket gav dem mod på mere. I 2007 startede de indspilningen af deres debutalbum "Human Key", som kom på gaden I 2009. Året efter var de så klar med denne opfølger, som har fået titlen "Perception Of This World".
Bandet blev startet med det formål at skabe samme slags musik som de klassiske Bay Area bands, og det høres tydeligt; stilen er old school Thrash Metal. Den spiller de 4 italienere uden de store afvigelser, så numrene er præget af fint tempo, enkle guitarriffs og tilsvarende melodier. Bandet spiller udmærket, de gør sig ikke specielt bemærket i hverken positiv eller negativ retning.
Når spillestil og genre således er givet, må bedømmelsen ske alene ud fra kvaliteten af de enkelte numre. Her høres inspirationen fra de store bands i genren tydeligt, især er det let at høre, at Metallica har sat sit præg på Ancient Dome. Desværre har det ikke smittet så meget af på det kvalitetsmæssige, for der er ikke mange højdepunkter at finde her – eller rettere sagt: der er ingen højdepunkter. Derfor virker dette album mere som en undskyldning til at hoppe med på den nye Thrashbølge end et forsøg på at præge den – og det er ret tyndt.

Tracklist:
01. Intro(mission) (Instrumental)
02. Liar
03. When Day Dies...
04. Predominance
05. Perception Of This World
06. Confused Certainty
07. Dream Again
08. Gordian Knot (Instrumental)
09. Face The Facts
10. Collision (Instrumental)
11. DevastHate

Samlet spilletid: 47:17


Revolution Music vil gerne takke Punishment18 Records for tilsending af dette album.

Yderligere information

Mere i denne kategori: « Abyss Masterpiece Death Infernal »

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.