fbpx

Human Key

Italien er et herligt land, kendt for sit køkken, sin smukke natur og rige kultur. Metal-wise er Italien mest kendt for en række pokemon-agtige hyperaktive guitarister, der spiller, som om fanden var trængt op i dem på en virkelig ubehagelig facon. Italien har dog også en spirende Thrashscene, og herfra kommer Ancient Dome. Jeg har allerede kigget på Braindead, som var en overraskende succes, desværre er Ancient Dome langt fra af samme standard som ”In The Deep Of Vortex”.
Min første tanke var, at her har vi et band der er overordentligt glade for Overkill. Logoet er i samme font og samme farve som Overkill, musikken både spiller og lyder også som Overkill, og det er der i og for sig ikke noget galt i, men Ancient Dome falder i ”ensformighedsgryden” og bliver bare hurtigt det samme og det samme. Samme irriterende vokal med den utroligt charmerende, omend dårlige, engelske udtale med italiensk accent hængende tykt i luften. Instrumentalt er der intet at komme efter, gutterne spiller den sikkert ind, men uden at man sporer den store eventyrlyst.
Albummets redning er dog den enorme energi og spilleglæde, der lægges for dagen, det faktum at her er et band, der er så tro imod deres rødder, at de spiller som dem, og sangen ”Human Key” der i tre dele viser, at Ancient Dome kan byde på meget mere. Godt forsøgt, men ingen aha-oplevelse.

Tracklist:
01:Ancient Dome
02: State Of Regression
03: The Defeat
04: Tyrants
05: Human Key
06: Aeons
07: Fall of the Dominion
08: Cold September
09: Lost Creature
10: Architect of Dreams
11: Total Command


Samlet spilletid: 44:00


Revolution Music vil gerne takke Punishment18 Records for tilsending af dette album.

Yderligere information

 • Band/Kunstner: Ancient Dome
 • Album titel: Human Key
 • Karakter: Karakter: 3.0
 • Pladeselskab: Punishment 18 Records
 • import skribent: Kasper H.
 • import info: Ancient Dome
  Punishment 18
  Genre
  Thrash
Mere i denne kategori: « Rewake Machiavelli’s Art »

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.