fbpx

Redwood Hill – Decender

Redwood Hill – Decender

Dette album er tungt. Og med tungt mener jeg Australsk-40-hjuls-lastvogns-tog tungt! Lige fra begyndelsen af pladen rammer den som en ti tons hammer lige mellem øjnene og stopper ikke for noget.

Det er et 37 minutters lydtæppe man bliver viklet helt og aldeles ind i, og man sendes på en sanserejse af lyd, indtryk og utilgivende brutalitet. De øjeblikke hvor volumen skrues ned og et aldeles stemningsfuldt klaver tager over, eller når forsanger Marco bryder ud i ren sang bidrager til den fantastiske melankoli der driver af væggene i det univers de har skabt.

Redwood Hill blev dannet i 2010 og har i deres relativt korte karriere allerede nået at spille både på Roskilde festival og på Copenhell. Og da de vandt Politikens Metal Heart Award da de spillede en aldeles formidabel koncert til dette års "When Copenhell Freezes Over" showcase, sikrede de sig en plads på scenen til Copenhell 2014.

De kalder sig selv for depressiv nordisk metal, og det er en genre de rammer hovedet på sømmet med. Det er dog nemt at høre den indflydelse The Psyke Project har haft på dem, og at de kører lidt på samme bølge som Celeste, Sostafir og danske Hexis har godt gang i. En god gang beskidt dødsmetal der rammer stemningen fra black metal.

En effektiv kombination og en kraftfuld debut fra Redwood Hill og jeg glæder mig meget til at høre mere fra dem.


Trackliste:
1. Aten
2. Dybbyk
3. Tristesse
4. Poseidon
5. Croatoan
6. September

 

Label: Bloated Veins Records

Yderligere information

  • Anmeldelsestype: Album Anmeldelse
  • Band/Kunstner: Redwood Hill
  • Titel: Decender
  • Karakter: Karakter: 5.5
  • Genre: Depressiv Nordisk Metal, Black Metal, Death Metal, Post-Black

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.