fbpx

Warbringer - Woe to the Vanquished Fremhævet

Warbringer - Woe to the Vanquished
Amerikanske Warbringer har gennem deres fire albums udviklet sig til at være et af de mest dødbringende Thrash Metal bands på scenen. Dette bringer os frem til bandets femte fuldlænge, som netop er kommet på gaden med titlen ”Woe to the Vanquished”, som undertegnede har haft fornøjelsen af, at lytte til.
Der eksekveres en omgang fuldfed Thrash Metal hvor alt er særdeles velspillet som eksempelvis ”Silhouettes” med højenergiske voldfede riffs, voldfedt trommespil, lækre soli, og fuld knald på. I ”Woe to the Vanquished” er der mindst lige så meget knald på, mens kvaliteten i riffene dog falder lidt, men stadig et fedt nummer. ”Remain Violent” er en mere tung og groovet sag, som giver en god variation. I nummeret ”Shellfire” er der fuld knald på igen, og sådan er billedet resten af pladen igennem, hvor der varieres fra det hurtige til det groovede numrene igennem. Der sluttes af med den 11 minutter lange ”When the Guns Fell Silent”, som velnok er pladens mest ambitiøse nummer med akustiske passager, samt flere melodiske og stille indslag.
Jojo, ”Woe to the Vanquished” er et fremragende Thrash Metal album, hvor alt er super tight  med en super potent og passende vokal som passer perfekt til stilen. Dog kunne jeg godt have ønsket en mere melodisk vokal i afslutningsnummeret, men det er selvfølgelig en smagssag. Mit kendskab til bandets bagkatalog er begrænset i det omfang, at jeg kun har stiftet kendskab med skiven ”Waking into Nightmares” fra 2009, som også er en glimrende skive, men dette album er endnu bedre og bør stå i enhver Thrash Metal fans samling.
 
Tracklist:
1. Silhouettes
2. Woe to the Vanquished
3. Remain Violent
4. Shellfire
5. Descending Blade
6. Spectral Asylum
7. Divinity of Flesh 
8. When the Guns Fell Silent
Samlet spilletid: 40:59
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Warbringer
  • Album titel: Woe to the Vanquished
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: Napalm Records
  • Samarbejdspartner: Napalm Records
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.