fbpx

Vehementer Nos - Vehementer Nos

Dette album har haft en enormt lang tilblivelse, idet arbejdet på det startede helt tilbage i 2000! I de godt 6 år der er gået siden, har Vehementer Nos arbejdet på dette, deres debutalbum, i deres hjemmestudie. Efter at have fået det mikset i et professionelt studie, lykkedes det bandet at få en kontrakt med Osmose productions.
Bag bandet Vehementer Nos står de to franskmænd Engwar (vokal, guitar, bas og piano) og A.M. (trommer, percussion, vokal).
På cden får de hjælp af 4 gæstemusikere på hhv. Violin, cello, akustisk bas og tværfløjte.

Lige så anderledes denne sammensætning virker, lige så anderledes er musikken på "Vehementer Nos". Det hele starter med stille cello og messende stemmer, som afløses af en solo violin. Og bedst som man lytter til dens smukke toner, bombarderes man af et sandt inferno af blastbeats og fræsende guitarer. I tilgift præsenteres man for en vokal, som er grim og råbende.
Ovenstående beskrivelse dækker meget godt forløbet for hele albummet. På den måde kan "Vehementer Nos" bedst beskrives som et "skønheden og udyret" album, hvor der hele tiden veksles mellem smukke melodier spillet på akustiske instrumenter, og brutale Black/Trash Metal sange. Denne balance mellem det gode og det onde virker rigtig godt. Det er en spændende og anderledes måde at bruge musikalske ekstremer på. Men der er små skønhedspletter. Især Engwars vokal begynder hurtigt at trætte mig; han overdriver det grimme aspekt og bliver irriterende. Samtidig kunne Black Metal indlæggene godt være en anelse mere varierede.
Alligevel er "Vehementer Nos" et spændende og vellykket eksperiment. Og Vehementer Nos behøver ikke at lade 6 år gå inden det næste udspil!

Tracklist:
1. Contre Le Cycle
2. Les Dévastés
3. Absurde
4. Seuls
5. Dans Le Flôt

Samlet spilletid: 41:25

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Vehementer Nos
  • Album titel: Vehementer Nos
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Osmose Productions
  • Samarbejdspartner: Osmose Productions
  • Genre: Blackend Death, Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.