fbpx

Graveyard - The Altar Of Sculpted Skulls

Graveyard - The Altar Of Sculpted Skulls

Spanske Graveyard har her tre år efter deres debut album nu sendt denne EP på gaden, hvor der er 4 nye numre samt to ældre re-mastered tracks på. Graveyard spiller en beskidt form for old school death metal som er lige til højre benet.
EP`en starter med ” The Alter Of Sculpted Skulls ” som domineres af en tung baggrundsrytme, som brydes af en brutal guitarsolo hvorefter der er langt i ovnen til endnu en omgang tungt hegn. Vokalen er grum, og ekkoet i diverse dødsbrøl er fantastiske.
Herefter starter ” An Epitaph Written In Blood ”, som absolut er mit højdepunkt på EP`en. Guitaren, som kickstarter nummeret, er noget mere ren i lyden og det lyder nærmest som en intro til resten af nummeret, som herefter sætter skønt tempo på.
” Deathcrowned ” er herefter lynhurtigt i gang, og her er tale om et klassisk old school nummer, hvor der ikke efterlades megen tid til refleksion over de få minutter, nummeret varer. Desværre syntes jeg ikke helt at nummeret skiller sig ud, og det er lidt ærgerligt når der nu er tale om en EP med tre års ventetid.
Det sidste nye nummer er ” Cult Of The Shadows ”, som er et mørkt og uhyggeligt instrumentalt nummer.
” Ritual ” og ” Howl Of The Black Death ” er begge re-mastered tracks fra 2009, hvor der er lagt ny energi i for at vække alt det mørke, som Graveyard står for. Begge tracks er af høj kvalitet, og bærer ikke præg af en tur igennem teknikken.
Min karakter på 3,5 bygger på, at stilen er gennemført, dog ville jeg ønske at der var mere materiale at komme efter. Graveyard er et fedt old school band som sparker røv!

Trackliste:
1. The Alter Of Sculpted Skulls
2. An Epitaph Written In Blood
3. Deathcrowned
4. Cult Of The Shadows
5. Ritual
6. Howl Of The Black Death

Samlet spilletid: 24:39
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Graveyard
  • Album titel: The Altar Of Sculpted Skulls
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Pulverised Records
  • Samarbejdspartner: Pulverised Records
  • Genre: Death Metal, Old School

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.