fbpx

The Black Dahlia Murder - Verminous

The Black Dahlia Murder - Verminous

”Verminous” er titlen på det niende album fra The Black Dahlia Murder (TBDM), hvor hovedparten af indspilningerne er sket i guitaristen Brandon Ellis’ hjemmestudie. Og som for så mange albums før det, er har man valgt at give Tue Madsen ansvaret for miksningen. Resultatet kan alle involverede være godt tilfredse med, for lyden er rigtig god; der er både fylde og detaljer.
Her ville jeg gerne have fortsat med at skrive, at de 10 numre ligger på samme høje niveau, men det kan jeg ikke – for det gør de ikke, langtfra endda! Og det er ikke fordi der er noget i vejen med stilen, for numrene afvikles i pænt højt tempo med duga-rytmer, der giver et lidt thrashet skær – en tendens der forstærkes af Trevor Strnads vokal, som er mere skarp end brølende.
Problemet ligger ikke i mangel på energi, men på gnist, inspiration og alt andet, der kan skabe personlig og spændende musik. Numrene er gennemgående uinteressante, og kedsomheden lader ikke vente på sig. Guitarerne forsøger sig med fine soli og melodiske indslag, men kan kun pynte lidt på resultatet. Derfor skal vi helt hen til slutnummeret for at finde noget, der rykker for alvor. Det er ikke godt nok, og med henvisning til titlen vil jeg foreslå, at TBDM får fat i skadedyrsbekæmperen inden de går i studiet næste gang – denne kollektive off-day skuffer mig.

Tracklist:
1. Verminous
2. Godlessly
3. Removal of the Oaken Stake
4. Child of Night
5. Sunless Empire
6. The Leather Apron's Scorn
7. How Very Dead
8. The Wereworm's Feast
9. A Womb in Dark Chrysalis (Interlude)
10. Dawn of Rats
Samlet spilletid: 35:53

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.