fbpx

Spiral Grave - Legacy of the Anointed

Spiral Grave - Legacy of the Anointed

Spiral Grave har hjemme i Virginia, USA, hvor bandet blev dannet i 2018. Året efter udsendte de den første af ialt fire singler, der fungerede som forløbere for bandets første album, "Legacy of the Anointed".

Det er en udgivelse, som falder i to klare halvdele, både når det gælder stil og kvalitet. Indholdet af de første 4 numre er halvtung Metal, som kombineres med et skud groove. Resultatet er en underlig mellemting, som ikke rigtigt kan bestemme sig for, hvad det er: Det er ikke rigtig Doom, det er ikke rigtig Sludge, men hvad værre er, at det er temmelig uinteressant og grænsende til det kedelige. Eller med andre ord: Havde jeg albummet på vinyl, ville jeg kun lytte til side 2.

Det virker nemlig som om, at Spiral Grave har brugt de første numre til at spille sig varme. Numrene på anden halvdel er både friskere i tempo og mere spændende at lytte til. Det energimæssige kulminerer i ”Tanglefoot”, hvor både guitarer og vokal har noget af den skarphed, der har manglet tidligere. Alligevel sætter Spiral Grave trumf på med det afsluttende ”Abgrund”: Nummeret starter med lyden af fangekælder, som afløses af et virkelig godt og sejtrækkende guitarriff. Det rykker virkelig godt, og hvis det er en strømpil for fremtidige udgivelser fra Spiral Grave, er der store ting i vente. Her og nu er det ikke nok til trække debuten op over middel, så amerikanerne må nøjes med 3 stjerner.

 

Tracklist:

 1. Nightmare on May Eve (Dunwich pt. 1)
 2. Modern Day Golden Calf
 3. Out Of My Head
 4. Nothing
 5. Your Enemy‘s Enemy
 6. Walking Talking Dead Man
 7. Tanglefoot
 8. Abgrund

Samlet spilletid: 45:15

Yderligere information

 • Band/Kunstner: Spiral Grave
 • Album titel: Legacy of the Anointed
 • Karakter: Karakter: 3.0
 • Pladeselskab: Argonauta Records
 • Samarbejdspartner: All Noir
 • Genre: Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.