fbpx

Sinistro - Semente

Sinistro - Semente

Portugal er ikke det land i Europa, der oftest leverer anmeldelser til siden her. Men det sker, denne gang i form af det andet album fra Sinistro. Bandet debuterede med et selvbetitlet album i 2012, hvilket gav dem international opmærksomhed, bl.a fra Season of Mist, som udgiver den nye skive.

Efter et par takter af det første nummer står det klart, at Sinistro er godt navn til bandet; nummeret er indhyllet i en meget mørk stemning, samtidig er det rytmiske fundament præget af tunge rytmer. Oveni synger sangerinden Patrícia Andrade med en rolig stemmeføring, der er afdæmpet, men samtidig har et skær af mystik over sig; pressematerialets sammenligning med Lana Del Rey er ikke helt tosset.

I de følgende numre fortsætter den ledsagende musik med at slæbe sig sludge-agtigt fremad, den er tung uden at være afgrundsdyb. I det hele taget er det ikke ekstremerne, der præger portugisernes musikalske verden. Numrene bliver aldrig vilde eller rigtigt aggressive; det vildeste i dén retning er de skæve blæsere, der optræder et par gange. Manglen på ekstremer betyder ikke noget, så længe der er tunge elementer til at kompensere. Men i numrene omkring albummets midte mangler der noget, og så falder kvaliteten. Den vender heldigvis tilbage sammen med et tungt guitarriff i slutnummeret ”Fragmento”. Det understreger, at Sinistro fungerer bedst, når mørk stemning møder rigtig tunge rytmer.

Tracklist:
1. Partida
2. Estrada
3. Corpo Presente
4. Semente
5. Relíquia
6. A Visita
7. Fragmento
Samlet spilletid: 43:16

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Sinistro
  • Album titel: Semente
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Season of Mist
  • Samarbejdspartner: Season of Mist
  • Genre: Ambient, Rock, Sludge Metal, Doom

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.