fbpx

Shotgun Revolution - IV

Shotgun Revolution - IV

Shotgun Revolution har efterhånden eksisteret i mere end ti år, hvor bandet fra hovedstaden har udgivet 3 albums og sideløbende turneret flittigt. Nu er de klar med endnu et album, som er indspillet i Los Angeles med Flemming Rasmussen ved knapperne, mens Jacob Hansen har stået for mix og mastering.
Indholdsmæssigt ligner ”IV” på mange måder forgængeren ”All This Could Be Yours”, der udkom for 5 år siden: Det er igen guitardrevet Rock, der er i centrum. I forhold til forgængeren er der lagt mindre vægt på det ørevenlige, hvilket giver plads til tungere riffs og flere eksempler på forvrænget guitar, som i ”Cold Star Light”. Ellers er det albummets første halvdel, der byder på de mest interessante oplevelser, specielt ”Café of the Damned”, som leder mine tanker i retning af Audioslave.
Desværre kan Shotgun Revolution ikke holde niveau hele vejen igennem, og min interesse falder støt og roligt igennem albummet. Hverken melodier eller guitarriffs er i stand til at skabe noget vedvarende, og numrene er hurtigt glemt – et faktum der ikke ændrer sig trods mange gennemlytninger. Når jeg betragter albummet som helhed, er der for mange ligegyldige momenter til, at det rækker til de 3 stjerner, jeg tildelte forgængeren.

Tracklist:
1. Wormwood
2. Enter the Fire
3. Café of the Damned
4. Under the Surface
5. Black Angel
6. Claustrophobia
7. The Fall
8. Silent Torture
9. Cold Star Light
10. After the Storm
Samlet spilletid: 36:00

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.