fbpx

Settle Your Scores - Better Luck Tomorrow

Settle Your Scores - Better Luck Tomorrow

Settle Your Scores er fra Cincinnati, Ohio, hvor bandet startede i 2014. To år senere udsendtes det første album, ”The Wilderness”, og nu, hvor der igen er gået to år, sender de album nummer to på gaden: ”Better Luck Tomorrow”.

Selv om der er tale om et ret nyt band, sender albummet mig tilbage i tiden, nærmere bestemt til begyndelsen af 00’erne, hvor DR sendte Boogie listen hver lørdag eftermiddag. Her kunne den danske ungdom se videoer med tidens musik, og det var ofte bands som The Offspring, Green Day og Good Charlotte der præsenterede poppede og ufarlige version af Punk.

Netop i den boldgade befinder Settle Your Scores sig, for hovedparten af deres musik er velegnet som soundtrack til en ubekymret teenage sommerferie med fester på stranden og langt til hverdagens udfordringer. Blandingen af catchy melodier, rene vokaler og enkelte hårde guitarer passer perfekt ind i stilen fra de ovennævnte navne, og hvis ikke det var fordi, at Settle Your Scores ind imellem viser tænder, ville jeg stemple albummet som uden berettigelse og give det bundkarakter.

Men netop fordi numrene ind imellem viser kant, er de ikke uinteressante. Især sangeren Christian Fisher bidrager med ret ondsindede brøl flere steder, men også rytmisk kommer der ind imellem metalliske toner ind over. Afvigelserne fra det kendte er små, men tilstrækkelige til at hive et OK og tre stjerner hjem.

Tracklist:
1. On the Count of Three
2. Zero Hour
3. Growing Pains - Throwing Blame
4. Dead Man Stalking
5. Keep Your Chin Up and Your Expectations Down
6. Stuck in the Suburbs
7. Rise Fall
8. Off / On
9. No Ragrets
10. Your Teeth vs. the Pavement
11. Valar Morghulis
12. My Reason to Come Back Home
Samlet spilletid: 38:01

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.