fbpx

Seth - La Morsure du Christ

Seth - La Morsure du Christ

Efter bandets gendannelse i 2011 fulgte albummet “The Howling Spirit”, som var et glimrende udspil; alligevel var line-uppet ikke helt på plads. De originale medlemmer Alsvid og Heimoth har derfor skiftet en del ud i besætningen, inden Seth nu er klar med endnu et album.
Disse ændringer har nu ikke ændret på bandets stil og fremtoning; Seth spiller stadig stort anlagt Black Metal. Numrenes arrangementer er ikke direkte symfoniske, men de indeholder noget af den samme voldsomhed, der kendetegner dén genre. Hos Seth optræder der pianotoner ind imellem, men ellers er det en ret massiv omgang Metal, der rammer lytteren. Det gør umiddelbart numrene lidt lukkede, og jeg skulle bruge et par gennemlytninger for at trænge igennem deres panser. Inde bagved afsløres det, at musikken indeholder en del melodiske elementer; ikke kun de nævnte keyboards, men også via guitarerne og passager med rolige toner – Den langsomme udfasning i ”Ex-Cathédrale” giver således en ret cool stemning. Generelt byder numrene på rolige åndeholder, hvor man lige kan trække vejret, inden guitarerne igen forsøger at tage magten fra sangeren Saint Vincent, når han brøler de franske tekster ud i æteren.
På mange måder er albummet et klassisk Black Metal udspil, men Seth formår også at sætte deres eget præg på begivenhederne – resultatet er mere end godkendt.

Tracklist:
1. La Morsure du Christ
2. Métal Noir
3. Sacrifice de Sang
4. Ex-Cathédrale
5. Hymne au Vampire (Acte III)
6. Les Océans du Vide
7. Le Triomphe de Lucifer
Samlet spilletid: 52:05

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Seth
  • Album titel: La Morsure du Christ
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Season of Mist
  • Samarbejdspartner: Season of Mist
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.