fbpx

Sarke - Aruagint

Sarke - Aruagint

Da norske Sarke i 2009 albumdebuterede med "Vorunah" var jeg ovenud spændt på at høre, hvad det var for noget Tulus- og Khold-trommeslageren Thomas Berglie havde lavet sammen med Nocturno Culto fra Darkthrone. Som jeg erindrer det, så kan dét jeg fandt ud af d'herrer havde lavet sammen, beskrives med tre ord; ikke noget særligt! Det kan godt lyde som en voldsom ringeagt for både Berglie og Culto, som begge render rundt med et imponerende CV i bagagen, men debut'en havde virkelig ingen effekt på mig overhovedet. Alene af dén grund, formåede album nummer to, "Oldarhian" fra 2011, ikke at fange min opmærksomhed... overhovedet!

Yderligere to år er nu gået, og Berglie og Culto har indlemmet yderligere tre medlemmer i bandet, og kvintetten er aktuel med album nummer tre, "Aruagint". Albummet byder på en rutinepræget eksekvering af proto-black metal, og old school heavy metal med nogle skarpe thrash metal-riffs. Mit umiddelbare indtryk er marginalt bedre end dét, jeg fik under gennemlytningen af "Vorunah".

Albummets klart bedste nummer er "Icon Usurper", som skiller sig betydeligt ud fra skivens øvrige numre. Nummeret er faktisk eminent godt, og står i spøjs kontrast til den ellers så overvejende monotone lytteoplevelse "Aruagint" er.

Jeg skal blankt indrømme, at jeg meget vel kan være galt på den. I forbindelse med mit første møde med Sarke, havde jeg forventet mere. Med "Aruagint" havde jeg håbet på mere, men hvis det er Sarkes intentioner at holde det hele enkelt og delvist primitivt, så kan jeg godt pakke mine forventninger og håb sammen, for de stemmer tilsyneladende ikke overens.

Tracklist:

1. Jaunt Of The Obsessed
2. Jodau Aura
3. Ugly
4. Strange Pungent Odyssey
5. Walls Of Ru
6. Salvation
7. Skeleton Sand
8. Icon Usurper
9. Rabid Hunger

Samlet spilletid: 38:31

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Sarke
  • Album titel: Aruagint
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Indie Recordings
  • Samarbejdspartner: Indie Recordings
  • Genre: Black Metal, Heavy Metal, Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.