fbpx

Sargeist - Feeding The Crawling Shadows

Sargeist - Feeding The Crawling Shadows

15 års eksistens giver et band muligheden for ikke blot at finde sin rigtige musikalske retning, men også justere og forfine den. Det må man sige er lykkedes rigtig godt for Sargeist, som trods det tyskklingende navn kommer fra Finland. På deres fjerde album ”Feeding The Crawling Shadows” viser bandet en stilsikkerhed, som man ikke oplever hver dag, og som kræver meget arbejde at opnå.

Sargeist spiller Black Metal i sin klassiske form, som den opstod i 1990’erne. Det er ensbetydende med guitarer der bryder gennem trommehinderne som skærende værktøjer, trommer der pløjer frem som en kampvogn, og en vokal, der med sin skrigen og hvæsen bringer emaljen på lytterens tænder i fare. Det hele er pakket ind i en produktion, som er bevidst ugennemsigtig og bedst kan karakteriseres som grim. Set i den sammenhæng er det sjovt, at albummet kræver ro når man skal lytte for alvor – ellers går der for mange detaljer tabt.

For ikke-indviede vil det fremstå som 3 kvarter i helvede, men det skal man ikke lade sig genere af. Stilmæssigt er det gennemført til mindste detalje, og finnerne forvalter den stilmæssige arv på bedste facon: Albummets brutale musik og rudimentære produktion lyder som det gør, fordi det skal lyde sådan – her lefles der ikke for publikum.

Det tager jeg hatten af for, og derfor fortjener Sargeist 4½ pentagrammer og et Horns Up! med på vejen. Men pas på, albummet er IKKE en begyndervare; der findes lettere adgangsveje til den Sorte Metal.

Tracklist:
1.Feeding the Crawling Shadows
2.In Charnel Dreams
3.Unto the Undead Temple
4.Snares of Impurity
5.Return of the Rats
6.The Unspoken Ones
7.The Shunned Angel
8.Inside the Demon's Maze
9.Kingdom Below
10.Funerary Descent

Samlet spilletid: 43:02

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Sargeist
  • Album titel: Feeding The Crawling Shadows
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: W.T.C.Productions
  • Samarbejdspartner: W.T.C.Productions
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.