fbpx

Sapiency - For Those Who Never Rest

Sapiency - For Those Who Never Rest

“For Those Who Never Rest” er det tredje album fra Sapiency, og det første på Massacre Records. Bandet stammer fra Frankfurt og har eksisteret i godt ti år, som iflg. Presseteksten har været præget af mange udskiftninger. Og det er ikke tomme ord, for siden indspilningerne har man allerede skiftet ud på to positioner…
Numrene anføres af to vokaler; den ene dybt brølende, den anden skarpt hvæsende – kun den ene angives som ”ekstrem”, men jeg er ikke klar over hvilken. Det er også lige meget, for de supplerer hinanden godt, og giver numrene energi. Det samme gør musikken, specielt når Sapiency giver den gas. Og det gør de ofte, for hovedparten af numrene indeholder længere passager med masser af voldsom Metal. Den bliver ikke varieret synderligt meget, men power er der nok af.
Variationen skulle så gerne komme fra de melodiske indslag, som også er en del af stilen, og de melodiske omkvæd udgør også en stilmæssig modvægt. Desværre gør de ikke så meget andet, for melodierne er kun sjældent specielt fængende eller flotte. Derfor får Sapiency ikke udnyttet muligheden for at modsætningerne smelter sammen til noget større; i stedet ender de med to enkeltdele, som hver for sig lige mangler det sidste for at brænde igennem. Så trods enkelt lysglimt ender ”For Those Who Never Rest” som en udgivelse på mellemgodt niveau.

Tracklist:
1. Everest
2. Like Yourself (Feat. Tyler)
3. Dangerous Game
4. Revenge
5. Bleeding In The Sun
6. Thin Ice
7. Sick
8. C'est La Vie
9. Borderline
10. I Am Alive
11. Lucid Dreamer
12. Dropped Again
13. Like Yourself (Feat. Gerre & Tyler)
Samlet spilletid: 55:25

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Sapiency
  • Album titel: For Those Who Never Rest
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre Records
  • Genre: Death Metal, Melodic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.