fbpx

Ricky Warwick - When Life Was Hard & Fast

Ricky Warwick - When Life Was Hard & Fast

Selv om Ricky Warwick har en fortid i bands som New Model Army og The Almighty, er han mest kendt i rollen som frontmand for det gendannede Thin Lizzy og videreudviklingen Black Star Riders. Ved siden af har han løbende udsendt albums i eget navn, og det foreliggende er nummer fem i rækken.
At stå på egne ben betyder ingen musikalske revolutioner for hovedpersonen, for stilen lægger sig tæt op ad de andre sammenhænge, han er optræder i - Derfor er det gedigen Rock efter klassiske opskrifter, der præger de 11 numre. Flere af dem kunne sagtens høre hjemme hos Thin Lizzy og Black Star Riders, især når tempoet er højt som i titelnummeret og ”Still Alive”.
I den anden ende af skalaen ligger balladen ”Time Don't Seem To Matter”, som er en duet med datteren Pepper; den ender som de fleste af slagsen med at blive for pladret. Så går det bedre for ”Clown Of Misery”, som er optaget på Warwicks telefon, og derved bliver meget autentisk i sin enkelthed.
De resterende numre byder både på hårde og mindre vilde toner, men de er hurtigt glemt; enten fordi de er udstyret med uinteressante omkvæd, eller fordi de er alt for uskarpe og hyggelige. Warwicks fans vil sikkert være uenige, men jeg er glad for, at han ikke kun udgiver musik under eget navn.

Tracklist:
1. When Life Was Hard and Fast
2. You Don't Love Me
3. I'd Rather Be Hit
4. Gunslinger
5. Never Corner A Rat
6. Time Don't Seem To Matter
7. Fighting Heart
8. I Don't Feel At Home
9. Still Alive
10. Clown Of Misery
11. You're My Rock 'n Roll
Samlet spilletid: 39:38

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.