fbpx

Phil Campbell And The Bastard Sons - We're the Bastards

Phil Campbell And The Bastard Sons - We're the Bastards

Efter Motörheads endeligt i 2015, startede guitaristen Phil Campbell bandet her, og navnet er meget passende: Foruden Phil selv og sangeren Neil Starr består besætningen af 3 af Phils sønner. Albummet her er deres andet efter, at debutskiven kom i 2018.
Fra tiden i Motörhead er Phil Campbell vant til at spille ærlig musik uden dikkedarer, og det har han heldigvis taget med sig, også selv om stilen er tonet lidt ned. PCATBS spiller Hardrock af mere traditionelt snit, selvom det ikke kræver meget fantasi at tænke Lemmys vokal og tunge bas ind i numre som ”Animals” og ”Hate Machine”. Men de er undtagelser, for Campbell forsøger ikke at gentage sig selv. Det behøver han bestemt heller ikke, for også uden Motörhead indslag fungerer numrene godt. Og når man smider ”We're The Bastards”, ”Son Of A Gun”, ”Keep Your Jacket On” og “Destroyed” oveni, har man rygraden i et virkelig stærkt album.
Men rækker det virkelig til fem stjerner? Hvis man flueknepper hvert enkelt nummer i stumper og stykker, er svaret et klart nej; så kan man nemt finde noget at pege fingre ad - Men det er slet ikke meningen! Hvad der virkelig tæller er, at hver eneste gennemlytning har fået mig til at vippe med foden og gjort mig i godt humør. Og så er karakteren på fem stjerner helt på sin plads!

Tracklist:
01. We're The Bastards
02. Son Of A Gun
03. Promises Are Poison
04. Born To Roam
05. Animals
06. Bite My Tongue
07. Desert Song
08. Keep Your Jacket On
09. Lie To Me
10. Riding Straight To Hell
11. Hate Machine
12. Destroyed
13. Waves
Samlet spilletid: 53:17

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.