fbpx

Pallbearer - Heartless Fremhævet

Pallbearer - Heartless

Det skulle være så godt … og så er det faktisk skuffende. Mine forventninger til det nye album med Pallbearer var ellers ret høje, da jeg synes deres to foregående har været helt vellykkede. Jo, jo - der har været plads til forbedringer. Men det er der sandelig også på Heartless. Der er helt 40 minutter til at lave forbedringer i; det er mellemrummet mellem åbningsnummeret og afslutningsnummeret. Det er nemlig de eneste to numre, der reelt har noget at byde på. Resten er mere eller mindre ligegyldigt fyld.

Ikke at der ikke hist og her gemmer sig noget godt - det gør der da. Problemet er bare, det aldrig får lov til at folde sig ud til det store, doomede brag, man kunne have drømt om. Derfor ender det mere som et stilleben, fremfor et malerisk mesterværk. Hvilket er synd og skam. For Pallbearer kan drive det vidt, hvis de formår at ryste kedsomheden af sig - og det ville hjælpe gevaldigt, hvis Brett Campbell fik selskab af en growl-vokal; for det savner jeg i høj grad. Så vil jeg helt lade være med at nævne den polerede og kønsløse produktion.

Med en spilletid på over en time, bliver det i dén grad sigende for albummet, at der på coveret står “A long play record by Pallbearer” … for den er altså lidt for drøj at komme igennem.

Trackliste:

1. I Saw the End
2. Thorns
3. Lie of Survival
4. Dancing in Madness
5. Cruel Road
6. Heartless
7. A Plea for Understanding

Samlet spilletid: 60:05 minutter

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.