fbpx

Orchid - The Zodiac Sessions Fremhævet

Orchid - The Zodiac Sessions

De mest kyniske af musikinteresserede vil nok mene, at amerikanske Orchid lyder alt, alt for meget som Black Sabbath. Jeg kan kun give dem ret! Orchid lyder mere som Black Sabbath i deres velmagtsdage, end Black Sabbath selv gør nu. Orchids fantastiske debut for Nuclear Blast, "The Mouths Of Madness", tromler igennem med en kraft og en nerve, som jeg personligt mener mangler på gudfædrenes længe ventede og en tand for hypede comeback-album, "13".

I kølvandet på "The Mouths Of Madness" kommer nu en compilation af Orchids ældre materiale. "The Zodiac Sessions" består af bandets 2009-EP, "Through The Devil's Doorway", og dets debutalbum, "Capricorn", fra 2011. Begge udgivelser udkom via The Church Within Records i sin tid. Således udgør "Capricorn" de første ni numre af "The Zodiac Sessions", og "Through The Devil's Doorway" de sidste fire.

Bandets tidlige, men egentlig ikke så gamle, materiale er marginaler fra at være på højde med ditto på "The Mouths Of Madness". "He Who Walks Alone" og "No One Makes A Sound" er klart de to største højdepunkter på denne compilation. De øvrige numre holder bestemt også, men "The Mouths Of Madness" er lige dén anelse bedre.

"Through The Devil's Doorway" og "Capricorn" er endnu ikke svært opdrivelige, men når de er, ja så fås de altså nu med Nuclear Blasts logo på bagsiden. Numrene er blevet remastered, og forsanger Theo Mindell har lavet nyt artwork til dobbeltudgivelsen. Rent indholdsmæssigt er der egentligt ikke så meget mere at komme efter, men traditionen tro, så har Nuclear Blast sørget for en række lækre vinyludgivelser i forskellige farver.

"The Zodiac Sessions" er ikke et must, men en mulighed når du står med pengene i hånden! Skal?! Skal ikke?!

Tracklist:

1. Eyes Behind The Wall
2. Capricorn
3. Black Funeral
4. Masters Of It All
5. Down Into The Earth
6. He Who Walks Alone
7. Cosmonaut Of Three
8. Electric Father
9. Albatross
10. Into The Sun
11. Eastern Woman
12. Son Of Misery
13. No One Makes A Sound

Samlet spilletid: 1:00:00

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Orchid
  • Album titel: The Zodiac Sessions
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Doom Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.