fbpx

New Found Glory - Resurrection

New Found Glory - Resurrection

New Found Glory er langt fra noget nyt navn på den populære pop-punk scene. De har eksisteret siden 1997 og ”Resurrection” er intet mindre end deres ottende studiealbum. Albummet har fået sin titel, fordi det skal symbolisere at dette er det nye og stærkere New Found Glory. Et band der har overlevet interne konflikter og manglende inspiration.

Og det er nok et album mange har set frem til, for bandet har ikke udgivet noget siden 2011 og har holdt lav profil siden 2012. Men nu er de tilbage, og det er med den klassiske ”finde tilbage til rødderne” indstilling og hele molevitten. Om det er lykkedes for New Found Glory kan jeg ikke udtale mig om, for dette er mit første rigtige møde med dem. De lyder fuldstændig som jeg havde forestillet mig, så meget kan jeg sige. Der er intet farligt eller provokerende over deres lyd, men det er egentlig også ok. Det lyder ok. Bandet har masser af fed energi og de holder et virkelig højt energiniveau hele vejen igennem pladen. Titelnummeret er et af de første på albummet, jeg lægger mærke til. Jeg kan rigtig godt lide melodien og jeg synes egentlig, at det er en af bandets forcer. De har rigtig fint fat i at skrive gode melodier. Dog kunne jeg godt tænke mig lidt flere variationer over den opskrift, de for det mest bruger, men ellers er der rigtig meget der lyder ganske godt. ”The Worst Person” spiller på sine punkede undertoner og her kan jeg ligeledes rigtig godt lide tempoet. ”Vicious Love” er nok mit yndlingsnummer fra skiven. Den skiller sig godt ud fra resten af numrene og om end teksten er meget ligetil, synes jeg faktisk nummeret har lidt dybde trods alt. Men det er ikke den store poesi man møder, når man begynder at dykke ned i New Found Glory’s lyriske univers. Det er ganske simpelt men det virker faktisk ret oprigtigt, trods alt. Et sidste nummer jeg vil fremhæve er skæring nummer 10, ”Angel”, der bygges op af en rigtig lækker basgang og trommer, som får lov at lægge en semitung bund i nummeret. Jordan Pundiks vokal kan jeg faktisk også meget godt lide, især når den som her får et lidt mere følsomt twist.

Det er generelt meget pænt og amerikansk, når man lytter til New Found Glory. Og hvis man er til det, så er jeg sikker på at ”Resurrection” falder i god jord. Jeg har ikke den store fidus til det, men jeg smider 3 ud af 6 stjerner efter det. For det lyder udmærket og det er en smule hyggeligt, men også en anelse for poleret og ufarligt til min smag.

Track list:

1. Selfless
2. Resurrection
3. The Worst Person
4. Ready And Willing
5. One More Round
6. Vicious Love
7. Persistent
8. Stories Of A Different Kind
9. Degenerate
10. Angel
11. Stubborn
12. Living Hell
13. On My Own

Samlet spilletid: 44:00

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.