fbpx

MSG - Immortal

MSG - Immortal

Forkortelsen MSG står for Michael Schenker Group, og her har vi fat i en af genrens veteraner, som har spillet i utallige sammenhænge over næsten 50 år. Når man har været så længe i business, har man mange kontakter, og det gælder selvfølgelig også for Schenker. Derfor har han kunnet samle et stort hold til dette album: Ikke mindre end 7 forskellige sangere stiller op sammen med mange forskellige andre musikere, som supplerer Schenkers faste crew.
Han har primært arbejdet inden for Hardrock og Heavy Metal, og det fortsætter på ”Immortal”. Albummets 10 numre ligger alle i kategorien old school hardrock helt efter klassisk opskrift, og med varierende kvalitet. Det er i orden i de numre, hvor tempoet er til den friske side, så der kommer lidt gang i sagerne; desværre udgør denne kategori under halvdelen af albummet. Flere steder kammer det over i ufarlig hygge, hvor genrens klichéer står i kø for at blive brugt. Helt galt går det i en ballade som ”After The Rain”, der er så patetisk og pladret, at mit kvalmometer slår voldsomt ud.
Old school er der ikke noget i vejen med, men her er der ikke lagt mange originale tanker i sangskrivningen. Numrene mangler i dén grad kant – det hele er hyggeligt og meget ufarligt. ”Immortal” er et album, som kun vil tiltale midaldrende mænd, som forsøger at fastholde billedet af, at de er til Hardrock og Metal, selv om de egentlig har bevæget sig i andre retninger.

Tracklist:
1. Drilled To Kill
2. Don´t Die On Me Now
3. Knight Of The Dead
4. After The Rain
5. Devil's Daughter
6. Sail The Darkness
7. The Queen Of Thorns And Roses
8. Come On Over
9. Sangria Morte
10. In Search Of The Peace Of Mind
Samlet spilletid: 44:56

Yderligere information

  • Band/Kunstner: MSG
  • Album titel: Immortal
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Hard Rock
Mere i denne kategori: « Uddød - Uddød Akhlys - Melinoë »

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.