fbpx

Midnight Sin - Sex First

Midnight Sin - Sex First

”Der er få ting, som virkelig gør livet værd at leve. Synd og sex. Og især når de to ting sker samtidigt.” Således åbner italienske Midnight Sin beskrivelsen af sig selv pressematerialet. Og man skulle da være et frigidt skarn, hvis man påstod man ikke blev lidt nysgerrig efter sådan en åbningslinje. Og ikke mindst en ganske indbydende albumtitel, der ligeledes ikke kan undgå at vække lidt opmærksomhed.

”Sex First” er bandets debutalbum og det har allerede fået en del opmærksomhed i deres hjemland. Og det med rette! Midnight Sin spiller super fængende hard rock tilsat en god del sleaze elementer, der får det til at smage af beskidt old school rock'n'roll. Det er på en gang enormt velspillet og enormt flabet, og den kombination tiltaler i hvertfald mig. Og så er jeg også ret vild med forsanger Albert Fish’s vokal, der oser af rock og desuden er nærmest blottet for accent, hvilket er ret sjældent for de mange italienske bands, jeg efterhånden har lagt øre til en del gange. Således har Midnight Sin allerede et meget internationalt udtryk, der helt sikkert kun er plus på vejen mod en karriere udenfor støvlelandets grænser. Desuden spiller de ganske formidabelt. Der er tydeligvis et par gode sangsmede gemt i de her gutter, for det lyder for det første bundsolidt og for det andet er der rigtig meget god variation i numrene. Åbningsnummeret ”Midnight Revolution” er en up-tempo sag med et eksplosivt omkvæd, hvor Fish virkelig får skrålet igennem – og det er fedt! ”Feed Me With Lies” er en rigtig oldschool rockbasker med syng-med-venligt omkvæd og masser af god energi. Pladen holder i det hele taget et højt energiniveau hele vejen igennem og der er god sammenhæng mellem numrene. Der er noget meget amerikansk over ”’Till It’s All Gone”, der smager af Californien, støvede landeveje og stadionrock, på den absolut fede måde. ”You Piss Me Off” er den obligatoriske sang til kvinden, der bare ikke forstår sin mand. ”No matter what you do, you’re pissing me off” skråler Fish og jeg tager mig selv i at skråle med, for det er umuligt ikke at blive fanget af stemningen. På pladens sidste del er det klart ”Code:69” og den fine piano akkompagnerede ”Sweet Pain” der vinder mest. Især sidstnævnte er rigtig fin med en stemning, der skiller sig helt ud fra resten af albummet og runder det hele rigtig fint af.

Midnight Sin har noget enormt originalt over sig, selvom de tydeligvis har kigget dybt i rock'n'roll arkiverne for at finde deres lyd. Men de formår alligevel at give det deres eget udtryk. ”Sex First” er en velspillet og catchy omgang, som det er svært at blive træt af. Hvis du er til bands som Sixx A.M, Mötley Crue og Tigertailz er det her helt sikkert også noget for dig!

Tracklist:
1. Snake Eyes
2. Midnight Revolution
3. Feed Me With Lies
4. No Matter
5. ’Till It’s All Gone Away
6. You Piss Me Off
7. Rise & Yell
8. Code: 69
9. 2 Words
10. Sweet Pain

Samlet spilletid: 44:00

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.