fbpx

Meridian - Metallurgy Fremhævet

Meridian - Metallurgy
Med 8 år på bagen, to EP’er og et album der måtte indspilles over to omgange, er det esbjerggensiske metal band Meridian endelig klar til at præsentere den melodiske perle ”Metallurgy” – sådan lyder de lovprisende ord i pressematerialet om Meridian, som spiller god gammeldags ”no bullshit” heavy metal, og det kan der være noget om.
Det er højt og hurtigt. Tungt og energisk.  Pladen lægger ud med ”Introminator”, som er en fed intro til det meget melodiøse ”Between Love and Hate” med fokus på den gode melodi og harmoniske guitartemaer. Samtidig kan jeg rigtig godt lide Lars Märkers vekslen mellem den pæne og den lidt mere aggressive vokal på dette nummer, hvilket han gør rigtigt godt. Så langt så godt; det lader jo til, at Meridian virkelig har fået bikset noget rigtig fedt sammen. Her knækker filmen så, og desværre er det en plade som ikke rigtigt fanger undertegnedes interesse længere tid ad gangen, fordi Meridian ikke formår at holde det rigtig gode niveau fra de to første numre hele pladen igennem. Rent sangskrivningsmæssigt mangler numrene simpelthen noget ”catchiness” og minder langt hen ad vejen lidt for meget om hinanden, hvorfor det hele ender med at blive en kende for ordinært. 
Med det sagt er ”Metallurgy” på ingen måde en dårlig plade; der er som sagt masser af fede soli samt gode melodier her og der, og bandet har i dén grad klasse til at begå sig på den internationale scene, det er der ingen tvivl om. En melodisk perle er der ikke helt tale om, men med nogle mere fængende numre havde der været mere i posen.
 
Tracklist:
1. Introminator
2. Between Love and Hate
3. Narrowmind
4. Human price
5. Frozen In Time
6. The Machine
7. Red Horizon
8. Seeking Immortal Life
9. Only the Strong
10. My Enemy
 
Samlet spilletid: 54:29
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Meridian
  • Album titel: Metallurgy
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Mighty Music
  • Samarbejdspartner: Target Distribution
  • Genre: Heavy Metal, Melodic, Old School

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.